اشرف غنی احمدزی و عبدالله عبدالله، دو نامزد ریاست جمهوری افغانستان دقایقی پیش موافقتنامه ایجاد حکومت وحدت ملی را امضا کردند.
مراسم امضای موافقتنامه ایجاد حکومت وحدت ملی دقایقی پیش با حضور دو نامزد ریاست جمهوری، رییس جمهور کرزی و رهبران جهادی در ارگ ریاست جمهوری برگزار شد.
دو نامزد ریاست جمهوری بر سر ایجاد حکومت وحدت ملی و تقسیم قدرت هقتهها مذاکرات و جنجال داشتند و بر اساس موافقتنامهای که امروز امضا شد، یکی از نامزدان رییس جمهوری و دیگری رییس اجرایی خواهد شد.
رییس جمهور کرزی در سخنرانی در این مراسم، امضای موافقتنامه ایجاد حکومت وحدت ملی از سوی دو نامزد ریاست جمهوری را به مردم افغانستان تبریک گفت.
او گفت: "بسیار خوشحال هستم که امروز، حکومت وحدت ملی افغانستان امضا شد و بسیار خوشحالم که دو نامزد ریاست جمهوری، اشرف غنی و عبدالله عبدالله تفاهم نامه سیاسی را برای خیر، ترقی و امنیت افغانستان امضا کردند."
رییس جمهوری کرزی به نامزدان ریاست جمهوری کشور گفت که آنان با حکومت داری و همکاری یکدیگر میتوانند صلح و ترقی در افغانستان را تضمین کنند.
کرزی گفت که اگر حکومت آینده از او مشوره بخواهد، با دو معاونش با این حکومت صادقانه همکاری خواهند کرد.
آقای کرزی در محفل امروز گفت: "سندی که امروز امضا شد، سند توافق است و محتوای این سند مسوولیت دو نامزد ریاست جمهوری است، در محتوای آن ما دست نداریم و مسوولیت آن را هر دو نامزد به دوش دارند."
از سویی هم قرار است کمیسیون مستقل انتخابات بعد از ظهر امروز، نتیجه نهایی انتخابات ریاست جمهوری افغانستان را اعلام کند.
مسوولان کمیسیون مستقل انتخابات روز گذشته ابراز امیدواری کرده بودند که پیش از اعلام نتیجه نهایی دو نامزد به توافق نهایی دست پیدا کنند.
لینک مطلب: https://www.ansarpress.com/farsi/2484
تبریک باشه، اماای کاش زودتر این کار را کرده بودند.
2. احمد ميگويد:
در شرایط افغانستان همیشه باید منتظر تغییر قانون اساسی بود. انتخاباتن کشور را به گورستان سپردند و به جای آن معاملـات سیاسی و قدرت طلبیهای قومی و نژادی و اراده آمریکا و دیگر بیگانگان جایگزین شده و باز مدعی هستند که دولت منتخب مردمـ است! مردمـ در این دولت کمترین نقشی ندارد و از این رو هیچ توقعی همـ از این دولت ندارند. دولتی که پایه مردمی نداشته باشد هیچ ارزشی ندارد. دولت ما نه پادشاهی ایت و نه مبتنی بر دموکراسی و انتخابات مردمـ بلکه نوعی جدید از دولت است که تازه اختراع شده است که هنوز نمی توان اسمی بر آن گذاشت.